KOZAN BELEDİYESİNDEN “GÜL KOKULU” KUTLU DOĞUM

KOZAN BELEDİYESİNDEN “GÜL KOKULU” KUTLU DOĞUM

Kozan Belediyesi 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında Kozan’ın bir çok farklı noktasında Peygamber Efendimiz anısına gül dağıttı.

Kozan Belediyesi, Başkan Musa Öztürk’ün talimatı ile, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1444.yılı anısına kutlu doğum haftası vesilesi ile hafta boyunca düzenlenen etkinliklere bir yenisini ekledi. Belediyenin genç ve dinamik personeli, Cuma namazının ardından Hoşkadem Camii ve Ahmet Yesevi Camiinde, mesai saatinin sona ermesinin ardından da ilçemizin en işlek caddesi olan Göç Yolunda vatandaşlara gül dağıttı.

 

Her yıl katlanarak artan etkinliklerle kutlanan Kutlu Doğum’un insanları bir araya getirip küslükleri ortadan kaldırdığını, birlik ve beraberlik ruhunu yücelttiğini ifade eden Başkan Öztürk “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, samimiyeti arttıran bu tarz etkinlikler ile anıyor olmamız bizler için çok sevindirici. İslam aleminin zor bir dönemden geçtiği ve mezhep savaşları nedeni ile bir çok din kardeşimizin hayatını kaybettiği bu süreçte, umarım bu umut, huzur ve sevgi iklimi tüm İslam alemini kuşatır.” dedi.